About us

Per 28 februari 2022 is Eelco Schepens trotse eigenaar van Schepens Animal Care. Hiermee zet hij het werk voort van zijn vader Jan Schepens die in 1983 Schepens V.O.F. oprichtte. Hij groeide op in een agrarische omgeving en zag daardoor de kansen in relatie onderhoud doormiddel van advies en service.

Door onafhankelijk te zijn, dus niet gebonden aan fabrikanten, wordt er specifiek gekeken naar ieders wil en het welzijn van de dieren. Door de markt nauwlettend in de gaten te houden zoals nieuwe ontwikkelingen. Zorgen we voor de meest geschikte en passende toepassingen of oplossingen.

Het aanbod van Schepens Animal Care is gegroeid. Wat ooit begon in de agrarische sector is uitgebreid tot het aanbod van bodembedekkingen, voeders en benodigdheden voor de agrarische, commerciële sector en hobby dieren/huisdieren. Het hoofdkantoor is in 's Gravenmoer en de vestiging in Meijel, dus is ons afzetgebied overal tussen en rondom deze plaatsen.

Voor elk dier wat wils en voor U het beste advies!

 

Schepens Animal Care is originally founded in 1983 by Jan Schepens. Since 28th of February 2022 his Son Eelco Schepens is the owner of the company.  We are independent and keep up with new developments.
This allows us to give the best individual advice. Every customer is different and appropriate advice is tailored to this.

We are flexible and try to meet the needs of the customer.

Our offer consists of roughage, feed, animalbedding and accessories. Focused on the agricultural, horse husbandry, commercial and hobby sector. We deliver everywere and around 's Gravenmoer and Meijel.

The needs for each animal and the best advice for you!